Kennis kun je opdoen, enthousiast moet je zijn!

Vacatures

All-round verkoper/Product manager (M/V)
Een gedreven verkoper die het interessant vindt om met internationale klanten te werken en ons groene product aan de man te brengen. Je hebt de nodige verkoop ervaring en wil je graag ontwikkelen.
› lees verder
Medewerker vollegrond kwekerij (M/V)
Een doener met groene vingers die het leuk vindt om samen met een enthousiast team te werken aan het kweken van kwaliteitsplanten in de vollegrond. Iemand die het leuk vindt om te werken met machines en tractoren maar die het ook leuk vindt om lekker de handen uit de mouwen te steken en met planten te werken. Je wil graag leren en jezelf verder ontwikkelen en je vindt het een uitdaging om te werken bij een van de modernste haagplanten kwekerijen van Europa.
› lees verder
Teamleider logistiek/verladingshal (M/V)
Een hands on persoon die samen met ons logistieke team wil zorgen dat onze klanten hun orders perfect en op tijd uitgeleverd krijgen. Je stuurt een team aan maar steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Samen met je team en de andere afdelingen van ons bedrijf bouw je aan het verder versterken van het logistieke proces. Je verzorgt de planning van orders en zorgt dat alle orders op tijd worden verladen. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en je denkt actief mee over de verbetering daarvan. Je wil graag leren en jezelf verder ontwikkelen en je vindt het een uitdaging om te werken bij een van de modernste haagplanten kwekerijen van Europa.
› lees verder
Teamleider Containerkwekerij (M/V)
Iemand die onze ambitie deelt om de Europese specialist in haagplanten te zijn en deze ambitie praktisch en hands on kan vertalen naar onze containerkwekerij. Je hebt bewezen groene vingers en wilt je graag ontwikkelen tot een zelfstandig en all round containerkweker met zowel de verantwoordelijkheid voor de teelt van een breed pakket haagplanten in container als ook voor de aansturing van een eigen team aan collega’s die dit deel van de kwekerij verzorgen. Je werkt graag met planten maar ook met mensen. Je vindt het constant verbeteren van de kwaliteit en het zo efficiënt mogelijk produceren een mooie uitdaging. Jouw ideeën, kennis en/of ervaring maken het mogelijk de huidige kwekerij van 14 hectare optimaler te benutten en deze verder te ontwikkelen.
› lees verder
Verkoper binnendienst (M/V)
Ben je een enthousiast persoon die het leuk vindt om alle facetten van de internationale planten verkoop te leren kennen, dan is dit de baan voor jou. Wij zoeken een gedreven binnendienst verkoper die graag wil leren en zich wil ontwikkelen tot allround internationaal verkoper.
› lees verder
Wij zijn altijd opzoek naar jou! Ben je gemotiveerd en op zoek naar werk of een stageplek? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Stuur je sollicitatie en motivatie naar ronald@leuveld.com.