Open Kwekerij dagen!

15-08-2022
-22-23-24-25-26- Augustus

Leuveld Boomkwekerijen
Open kwekerijen dagen 2022
22 tot en met 26 augustus
 
Beste klant,
Na twee corona jaren waarin het reizen en elkaar ontmoeten lastig was lijkt het ons een heel goed moment om je uit te nodigen om ons te bezoeken. De laatste 2 jaren hebben wij niet stil gezeten er zijn dus redenen genoeg om eens langs te komen.
In de kwekerij vind je:

  • De 150 hectare vollegronds kwekerij staan er top bij. We hebben een zeer breed aanbod aan haagplanten die we vanaf dit jaar bijna volledig uit eigen kwekerij kunnen leveren.
  • Op onze 12 hectare containerveld staat een mooi assortiment aan haagplanten in container. Van Thuja’s tot Leylandii en van Prunus tot Ilex. Je vindt het in een brede keuze aan plant en pot maten.
  • Ook staat er 4 hectare aan vormbomen en bonsais die we zelf hebben gekweekt. Het perfecte moment er de mooiste al eens uit te zoeken en te reserveren voor het komende seizoen.

We vinden het heel leuk om je te ontmoeten tijdens deze dagen. De koffie staat klaar en we hebben een aantal super beursaanbiedingen voor je geselecteerd waar je tijdens het bezoek gebruik van kunt maken. Een selectie aan super geprijsde aanbiedingen maken je bezoek altijd meer dan de moeite waard.
Elke bezoeker ontvangt daarnaast nog een leuke attentie. We hebben elkaar lang niet gezien en verheugen ons er dan ook enorm op je komst.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Het Leuveld team,
 
 
Joost, Dinand, Roy en Ronald